BHV
Voor wie?
De cursus is zeer geschikt voor individuele belangstellenden en medewerkers van bedrijven of hulpverlenende instanties die met veel publiek te maken hebben, zoals zorginstellingen, sportverenigingen, politie, brandweer, spoorwegen, stadions, kantoorcomplexen, BHV organisaties, schoolinstellingen, beveiligingsmedewerkers etc.


Trainingen:
> Reanimatie
> AED provider
> Levensreddende handelingen

Aantal deelnemers:

maximaal 10 personen.

Kosten:
Tarieven zijn afhankelijk van aantal deelnemers en locatie, vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.
De training wordt naast veel praktijk oefeningen, ondersteund door powerpoint, foto/film materiaal en praktijkvoorbeelden. Natuurlijk wordt de training gegeven volgens de richtlijnen van de NNR
(Nederlandse reanimatie raad).

AED:
Het gebruik van de AED is eenvoudig, toch is training essentieel om op een veilige en verantwoorde manier in verschillende situaties met de AED om te gaan. Denk hierbij onder andere aan eigen veiligheid.

Examen:
Na de training word er door de instructeur een competentietoets conform de richtlijnen van de NNR afgenomen.
Na de eerste basis training reanimatie/AED dient er elk jaar een herhalingscursus plaats te vinden om  geleerde competenties op peil te houden of om eventuele veranderingen binnen het  protocol van reanimatie aan te leren.

ICE-trainingen zal, vanzelfsprekend, voor een tijdige herinnering zorgen.
AED
Tijdens de training leert u de vaardigheden die betrekking hebben op het snel en levensreddend handelen.

U leert en traint:
> Snelle herkenning reanimatie
   behoefte
> Ademweg vrijmaken
> Basale reanimatie
> AED bediening
> Levensreddende handelingen



De lesduur is 3,5 uur en wordt op afgesproken locatie gegeven.
Er wordt tijdens de training gewerkt met zogenaamde Actar poppen, dit zijn oefenpoppen die bestaan uit een hoofd met romp.






Het grote voordeel van deze werkwijze is dat elke cursist de hele duur van de les met een eigen pop werkt. Daardoor is een optimale trainingsduur en hygiëne gewaarborgd.